Födelsedagsträning - It's on!

Kommer ni ihåg att jag bloggade om födelsedagsträning för några dagar sedan? Om inte läs här:
http://www.butterflytina.com/2012/11/fodelsedagstraning.html Och nu är det klappat och klart att det blir av. Jag får lov att ha min födelsedagsträning på Studio S. Vad som ska tränas är en hemlighet men vad som är klart är att efteråt blir det tårta och bubblor! Har skapat ett fb-evenemang och just nu är vi 15 stycken som ska delta - jättekul!

Har du inte facebook eller inte vän med mig där men vill ändå komma och träna med mig? Maila mig vetja så skriver jag upp dig. Antalet platser är dock begränsade. Och du om du inte bor i närheten eller jobbar eller är bortrest så funkar det ändå. Vad menar jag? Jo den 28 december kör du ett träningspass och tänka på mig! Och glöm inte att fira med tårta efteråt :-)

Kommentarer

  1. Hade så gärna velat haka på men är på väg upp till mamsen på julfirande då, kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh jag hade hoppats att du kunde vara med :-( Hoppas dock att du får ett mysigt firande! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass