Det går bra nu!

Just nu har jag flyt i både träningen och kosten. Är bara den där vänster hälkudden som inte vill samarbeta så konditionsträning är lite svårt. Tyckte det kändes helt okej igår så körde en timme på löpbandet. Inget ont under tiden men resten av dagen fick jag betala priset. Så det gör jag inte om på ett tag. Men vet ni vad min svans mår bättre och bättre. Jag ser verkligen ljuset och har hopp om att en dag kunna sitta utan smärta!

Styrketräning har jag fått en ny skjuts i efter utbildningen och idag blev det ett tungt benpass plus den där rörligheten för axlarna. Och i bakhuvudet ligger hela tiden - hållning, hållning, hållning - och det gör skillnad att vara kroppsmedveten. Fast jag saknar min PT-Malou något grymt men keeping it up så att hon ska bli stolt över mig när vi ses igen. Man kan ju inte säga att nej vet du vad jag tog ett litet uppehåll så kan vi ta det lite lugnt med vikterna...

En annan träningsgrej jag har i huvudet är pilates. Min träningskompis Margaretha (ni vet min måndags- och onsdagsmorgon träningskompis) har pratat om pilates tidigare men jag har liksom inte fått in det i schemat. Dock är jag grymt sugen så nu är planen att boka ett introduktionspass här: http://www.isensi.se/. Just för att få ännu bättre hållning, rörlighet och bålstabilitet. Tror detta passar fru Jensen bättre än yoga så vi testar detta först men yogadörren är inte stängd än :-)

Kosten funkar också väldans bra. Inget godis, kanelbullar, läsk, glass, choklad eller något sådant trams har jag tryckt i mig. Första gången det hänt medan jag har haft en så tuff träningsvecka som utbildningen var. Fast jag har ätit för två vuxna karlar (förlåt Eva om jag åt dig ur huset i lördagskväll...) och all mat har väl inte varit 100. Men fasiken så mycket bättre att trycka in en hamburgare än en stor påse lösgodis. Jo jag är utbildad kostrådgivare så jag vet att bröd gör samma sak i kroppen som en kanelbulle men om jag äter den med kokta ägg och en massa skinka så är det okej in my book.

Just nu känner jag mig i balans, stark, lugn och tycker om min kropp! Filosofera också en del om träningsframtiden och har landat i en del beslut men mer om det en annan dag :-) Det går helt enkelt bra nu! Hur går det för dig? Känner du dig stark?

Kommentarer

 1. Om du får möjlighet nångång så testa Piloxing. Är en blandning av pilates, box och dans. Skitkul och asjobbigt.
  Googla det om du inte har hört talas om det :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter spännande så det får jag undersöka. Tack för tipset!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass