Jag ska föreläsa...

Okej när man önskar något och tar tag i det för att förvandla det till verklighet så får man vara beredd på att det bli åka av... Och nu är min första föreläsning om min hälsoresa bokad - spännande! Den 9 januari ska det ske och det är på Soroptimisterna i Malmö. Det är tydligen ett gäng av härliga kvinnor i alla åldrar (tydligen är den äldsta 92 år - coolt!) som träffas en gång i månaden. Vid varje tillfälle är målet att lära sig något nytt genom att bjuda in föreläsare och nu får jag äran.

Den 9 januari är årets första möte för 2013 och de tänkte sparka igång året i hälsans tecken :-) Jättekul och jag är väldigt glad att ha blivit tillfrågad. Men om vi säger så här så vet jag ju vad julledigheten ska gå till - skapa kettlebellspass och förbereda föreläsning. Däremellan ska ju också födelsedagen hinnas med. Oj nu blev jag visst lite pirrig i magen också...  Här kan du läsa mera: http://www.soroptimistsweden.se/start.aspx och de har t.ex. ett välgörenhetsprojekt i Malavi där de betalar lönen för två kvinnliga lärare. Bra där tycker jag!

Kommentarer

 1. OJ, vad roligt - vad glad jag blir. Detta är bara början / Stor KRAM M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jättekul och spännande! Ja det är kanske lite mer på väg in men eftersom inget är spikat så jag ligger lågt med dem :-) Du vilket pilates-pass på tisdag är det ni går på - finns 3 olika? Kram tillbaka!

   Radera
  2. Pilates Rehab - 17.30. Jag kan inte på tisdag, däremot skall min make gå. Hör av dig så kan du gå med honom / Kram M.

   Radera
  3. Jaha det var inte en av dem hon listade. Kan inte imorgon och börjar känna mig lite förkyld men siktar mot nästa tisdag. Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass