Deal med mig själv

Okej nu har jag rannsakat och ifrågasätt mitt egna beteende och kommit fram till att jag kan inte fortsätta på denna inslagna bana får då kommer det gå käpp rätt åt helvete. Det gäller att bryta den fula ovanan i tid och nu sätter jag ner foten för mig själv. Och man kan visst då börja en onsdag och man kan visst då börja den 31 oktober så nu har jag bestämt mig.

Annars kommer jag löpa amok och flippa ut fullständigt nu inför julen. Det kommer ju liksom inte bli mindre frestelser om man säger så... From med igår och året ut så är det följande som gäller för bloggerskan för att få sockerätandet i schack. Jag får äta godsaker vid speciella tillfällen och de är redan bestämda. De blir det här:
 • 2/11 Föräldramiddag (mitt val: efterrätt)
 • 17-18/11 Spahelg i Kivik (mina val: afternoon tea, 3 rätters middag och hotellfrukost)
 • 29/11 Julfest på jobb (mitt val: lite gotter)
 • 2/12 Julmingel (mitt val: lussebulle)
 • 24/12 Julafton (mitt val: gröt och gotter)
 • 29-30/12 Spahelg och min 40 års dag (mina val: afternoon tea, 3 rätters middag och hotellfrukost)
 • 31/12 Nyårsafton (mina val: 3 rätters middag och gotter)
Då vet jag att jag kommer inte vara utan men jag gör medvetna val när jag äter. Utöver detta är det mitt kostschema som gäller med rikligt med mat (framför allt proteiner) och ja vissa dagar kommer det bli skräpmat (som efter nästa vecka i gymmet antagligen eftersom historiken visar på det...) men nu lägger jag fokusen på de värsta sockerfällorna för mig såsom kanelbullar, chokladbollar, choklad och lösgodis - ni vet allt de där 3 för Xkr på 7Eleven, Statoil och i mataffären...

Hur tänker du inför alla kommande frestelser? Gör du upp en plan och håller dig till den eller flippar du ur fullständigt och tänker jag tar beach 2013 i janauri?

Kommentarer

 1. Bra där! Min plan ser ut som din. Nu kör vi!

  SvaraRadera
 2. Frågar du mig har du redan svaret. Jag kämpar på mot en balans. Jag stöttar dig. Det vet du! Kram angel19
  www.angel19.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det svåra är att hålla det men tillsammans fixar vi det! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass