Oops jag är dubbelbokad...

Den 16 mars nästa år är jag inbokad på Bulgarian Bags utbildningen på Spartan och vad tror ni händer? Joho men just den dagen går också Blogger Boot Camp av stapeln. Först tänkte jag att jaja jag var ju där i år och nu gör jag något nytt. Idag öppnade registeringen och sedan har bara fb-uppdateringarna och blogginläggen flödat med alla träningskompisar som anmält sig. Jag vill ju också!!!

Så vet ni vad... Jag anmälde mig precis!!! Måste ju gå att lösa med Spartan att jag går Bulgarian Bagen en annan gång även om inte fler tillfällen ligger upp på deras kursplan just nu :-( Håll nu tummarna för att de kör bagsen en annan gång för BBC here I come!!! Tyvärr eftersom jag vart sen på det så vart Cross-fiten och Mudmania fullbokat - snooze and you loose...

Fast jag fick till ett himla bra schema ändå och man vet ju aldrig kanske det blir något avhopp så man kan sneaka sig in. Ska bli så himla kul att träffa en massa träningskompisar igen, få träna till kuliga instruktörer, få finfin goodie bag, äta god mat, få träffa intressanta träningsprofiler vars bloggar jag läser varje dag och bo på fint Nordic Light hotel. Tjoho vad kul detta ska bli!!! Ses vi där?

Här kan du läsa om allt det roliga: http://bloggerbootcamp.se/ och vill du kolla hur kul jag hade i våras så scrollar du långt ner och kika i högerkolumnen på inläggen kring den 20 april och framåt. Massa bilder, kommentarer, kuligheter och vinster...

Kommentarer

 1. Japp, jag insåg också att jag var dubbelbokad men vi får väl flörta med Bulgarians nån annan helg helt enkelt :-)

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag är också anmäld till BBC!
  Vad kul!
  Vi ses i mars!
  :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass