Jag har bestämt mig!

Efter många tankar och soul searching så har jag kommit fram till ett beslut inför 2013. Jag ska inte läsa vidare till PT. Och det handlar inte om mitt självförtroende för på den sidan har jag fått värsta boosten vilket was long over due. Vidare hade det varit så himla kul att läsa vidare med Bästa Gruppen och att få äran att ha Per m.fl som lärare. Men jag har kommit till insikten att det är inte det jag drömmer om. Man ska aldrig säga aldrig men för nu lägger jag detta på hyllan.

Istället känner jag att det jag vill göra är: fortsätta med min egna resa och med träningsäventyr, jag vill vara den som tränar kl 06.30 - inte stå brevvid någon och peppa, jag vill väldigt gärna komma igång som träningsinstruktör - hoppas något gym vill satsa på mig trots att jag är nybörjare (har skickat iväg två ansökning igår så håll tummarna!), jag vill väldigt gärna komma ut och föreläsa om min resa för att ge andra hopp om att det går, och jag vill fortsätta inspirera med min blogg. Plus säkert en massa annat kuligt som jag kommer på :-)

Vad vill du göra 2013?

Kommentarer

 1. Hej! Jag har sen alledeles nyligen följt din blogg och kan kort konstatera vilken härlig energi och kunskap du förmedlar! I like! Själv är jag instruktör på Friskis & Svettis i en intensitet som heter Cirkelfys! Det är det roligaste jag vet! Både att träna själv och att peppa, instruera! Lycka till! Jag "vet" att du kommer lyckas! Hälsningar Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Louise! Kul att höra att du gillar instruktörsrollen nu när jag ska ge mig in i det själv :-) Ha det gott!

   Radera
 2. Jag håller tummarna för att de vågar satsa på dig!

  Mitt största mål under 2013 är att få söka och komma in på en barnspecialist-utbildning, det skulle vara drömmen big time för mig.

  Träningsmässigt?

  Få en asbra tid på Tjejmilen, trots att jag inte vet hur man springer en mil idag ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag med! Åh låter spännande med utbildningen - hoppas du kommer in. Hallå klarade jag Tjejmilen gör du det!!! Lycka till!

   Radera
 3. Det är väl ett jättebra första steg att testa på att vara instruktör.
  Om du tycket att det är kul så kan du ta hela pt-grejen senare.
  Om du hade bott lite närmade Stockholm eller om jag hade bott lite närmare neråt så hade du lätt fått pt-öva på mig :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis bästa att börja där. Good to know att du ställer upp :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass