Fortsätt till huvudinnehåll

Det kuligaste...

...för mig var Spartan-passet. Jobbigt och svettigt som tusan men ack så kul. Detta var glädje för mig och jag ska nog tacka PT-Malou för alla utmaningar tidigare i år för hon har förberett mig ypperligt. Fick användning utav mina snabba steg från stegen, styrkan i benen och överkroppen samt att min axel klarade allt galant - har inte ens ont!

Har dock grymmaste träningsvärken från detta passet i överarmarna (utsidan på axeln ner mot biceps) och min knä är blåslagna. But totally worth it :-) Vi teamad upp två och två. Sedan blev det olika övningar i 4 stationer som kördes i ca 1 min sedan byte. Gick snabbt och jag hade nog bara ett brett leende hela passet igenom.

Nej jag vilar inte utan vi turas om att kliva över varandra

Hmm intressant min...
 Ser mig i spegeln med partnern Pernille


 Jag värmer upp eller nåt...
 Dragkamp - hon är stark den där Pernille...

 Andra kuligheter från Spartan man kunde testa
Tar i för kung och fosterland... Kunde tyvärr inte sitta ner som man skulle för svansen men det gick ju hyfsat ändå.

Patric från Spartan bjöd på en lap dance efter passet... Kommentarer

 1. Ser himla skoj ut ohh kanske man skulle följa med nästa år!! Och grattis till alla fina vinster du har vunnit... och så bra att du fullföljde löppasset strongt gjort vet hur det känns springer med i vår löpgrupp på gymmet sist av alla är jag :) då alla andra springer så fort :) deras lugna pass är jo som snabb distans för mig ;) Får se om jag skall springa på Lördag igen ha ha...
  Ha en trevlig vecka kram Cee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nästa år får du hänga med! Tack jag blev så himla glad - bästa priserna ju :-) Ja usch ja jag är glad att jag gjorde det men samtidigt ingen kulig känsla... Ha det så gott och lycka till med löpningen! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…