Helgens äventyr

Som skrivit så har jag ju tillbringat helgen i Ängelholm och i skolbänken. Denna gången vidareutbildning i kostrådgivning och specifikt Kostgajden konceptet så att jag själv kan hålla sådana kurser för intresserade i framtiden. Som alltid väldigt intressant och lärorikt men det blir också intensivt. Speciellt när vi avslutade med en tre timmar lång tenta för att bli diplomerad kostrådgivare för ANNAhallénsUTBILDNINGAR. Därför är jag glad att jag har tagit semester idag så jag också får lite helgkänsla :-)


Kostgajden handledningspärm
 De olika lektionerna
 Helgens schema
Lite av helgens goda mat


Omringad utav kokböcker utav Anna :-)

 Skolbänken...
 Och finaste Pucken!

Kommentarer

  1. Grattis, du är fantastisk. / Kram Margaretha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh Margaretha du är världens bästa peppare! Så glad du finns i mitt liv! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass