Panik...

Idag på lunchen rusade jag in på Panduro Hobby. Slet åt mig allt möjligt i ren panik. Varför? Jo man ska tydligen ha en namnskylt på sig under BBC och det är en tävling... Va fasiken då måste man ju anstränga sig lite. Vad ska jag göra? Hur ska den se ut? Ojoj vilket dilemma. Nu efteråt är snarare mitt största bekymmer hur jag ska få bort allt superlim från fingrarna...

Plan A - okej hur ska jag nu få ihopa detta...


Plan B - värsta fall sätter jag ett snöre i kortet och jobbar på min story "joho jag har visst då gjort denna själv..."


Färdiga resultatet... Hmm namnet kanske inte syns så bra i silver men så får det bli plus att jag hittade en hårklämma med en fjärilKan inte det bli bra?

Kommentarer

 1. Jättebra! Mycket piffigt och fint med Butterflytemat. Du vinner, helt lätt. Lycka till! Kram, S

  SvaraRadera
 2. Hmm det kanske blir too much med fjärilen i håret också - vill ju inte skrämma slag på de andra deltagarna :-)

  SvaraRadera
 3. oh, jag får alltid superångest angående de där namnskyltarna så jag tänkte göra som jag gjort de senaste två åren på BBC och strunta i det. Varken kreativitet eller framförhållning är mina starka sidor direkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det säger du nu när jag haft sådan ångest :-) Ska bli kul att ses igen!

   Radera
 4. Så fin!!
  Ska bli grymt kul att ses, vet inte om jag har frågat dig (ber om ursäkt isf) men viär ett litet gäng som ska ut och käka sushi på lördags kvällen kl 19 och du får gärna haka på :) Sushikungen heter place:t och ligger vid kungens kurva.
  Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass