Misshandlade lår

Visste ju att dagens PT-pass skulle vara styrka för underkropp men hallå. Mina lår och rumpa skriker just nu! Och kan jag gå imorgon så är jag lucky. Å andra sidan jag vill ju att den förbaskade nederdelen ska bli mindre och no pain no gain antar jag :-)

Enkel sammanfattning utav PT-Malous mördarbenpass: Utfall i alla möjliga varianter tex med en 10 kilos viktplatta över huvudet (dvs hålla med armarna ovanför) med utfall genom gymmet, benböj hit och squats dit med stång och med kettlebell, 10 mins gång på löpbandet med max incliner (kände mig som en bergsget...), grodhopp och björngång, lyfta och rulla in pilatesboll med benen. Och säkert en massa annat jag har förträngt...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass