Kanske en ny favorit?

Nu har de som ska vara med på Blogger Boot Camp som bloggar blivit listade på sajten. http://bloggerbootcamp.se/deltagande-bloggare-pa-blogger-boot-camp-2012 Du kanske hittar en ny favorit bland alla bloggar. Men jag hoppas att du fortfarande vill läsa min :-)

Shit det är bara 5 dagar kvar och jag börjar bli riktigt nervös. Vad har jag gett mig in på och varför ska jag alltid utanför bekvämlighetslådan??? Tryggare att bara stanna hemma ju...

Kommentarer

 1. För att din bekvämlighetslåda ska bli större... ;)
  Kommer bli en helg som kommer ge dig ett fantastiskt leende på läpparna länge!!!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant Rebeca! Tack för att du peppar mig!!! Kram

   Radera
 2. Men det är väl klart man måste gå utanför bekvämlighetszonen ibland :-) Vi fixar det. Om inte annat kan du komma och hålla mig i handen på lördag morgon, sen sticker jag ut och springer ett litet terränglopp innan jag kommer tillbaka i lerigt tillstånd :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vad är det du ska hitta på Pernille??? Blir så nyfiken. Faktiskt är det vetskapen om att du och Suzan också ska dit så gör att jag inte bryter ihopa helt :-) Något ansikte jag känner igen...

   Radera
  2. Jag ska springa Spring Cross. 12 km terränglopp. I NMT-väst :-) Det ser ut att bli sjukt lerigt därute om väderprognosen håller!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass