Hur jag bodde?

Jag bodde på Best Western Karlaplan vilket visade sig vara väldigt bra rent strategiskt sätt dvs nära tunnelbanan (och bara 3 stopp från T-Centralen) och nära till Sportlife Östermalm där eventet tog plats. Trevlig personal och god frukost. Enda negativa var att jag tålde inte hotellet...

Vad jag menar är rent allergiskt. När jag vaknade på lördag började jag nästan gråta för jag hade inga ögon. Har aldrig i mitt liv haft så stora påsar under ögonen (ända ner på kinderna) och ögonlocken hängde ner. Såg inte klok ut!!! Och naturligtvis hade jag inga ögondroppar med mig - jävla amatör...

Gick knappt att få på mascara på fransarna men jag kämpade tappert för jag ville ju ändå visa upp mig från fina sidan. Å andra sidan så vart det sminket borta en kvart in i Spartan-passet så jag vet egentligen inte varför jag ens försökte. Vaknade likadan på söndag men sket då i målandet. Och idag känns ögonen hyfsade så något i rummet vart det.

Lill-rummet som vart dumt med ögonen

Ni kan tro jag har sovit gott i denna...

 Gick inte att använda men coolt inslag
 Entren tagit uppifrån trapphuset
 Och de hade rullat ut röda mattan till skåningen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass