Helgens träning

Okej just nu laddas det för fullt inför helgens äventyr och om jag håller alla pass jag är bokad för så blir det ca 6 timmar intensiv och varierad träning. Mitt schema har jag valt utifrån intresse och utmaning för mig själv - både till kropp och knopp. Schemat ser ut på följande sätt:

Lördagen

08:15-08:45 Registrering och incheckning
09:00 Spartan – Lebert Fitness: Equaliser & Buddysystem, Patric Westerlund & Linda Tinnerholm
10:15 Gemensam aktivitet
11:00 Be Awesome, Annica Bottne
12:00 Lunch
13:30 Train Like Athletes, Robert Kronberg (Kronbee)
14:30 Paus
15:00 Total Poweryoga, Anna Lissjanis

Söndagen
08:30-08:45 Incheckning
09:00 Run yourself happy! Lisa McRae (Running Sweden)
10:00 Paus
10:30 MOJO Yoga® Christine Myrberg
11:30 Paus
11:45 Grande finale!

Största utmaningen för knoppen och skälet till att jag har valt det är löp-passet på söndagen. Det är nog det största klivet utanför bekvämligheten. Men det står för nybörjare och efter sin egen förmåga så jag hoppas verkligen det är sant. Plus att likväl som jag nöter styrketräningsteknik så är det dags för löpningsteknik. Men yikes vad jag är NERVÖS!

Danspasset tycker jag enbart ska bli kul och där gäller det bara att ha så roligt som möjligt. Vad det gäller höjdpunkterna så som det ser ut nu så är det självklart Spartan-passet (mitt huvudskäl för deltagande) och Kronbee-passet. Kommer nog bli tufft som fasiken men jag ser fram emot att se hur min kropp klarar av det. Vet att jag har pannbenet för det men frågan är vad min kropp klarar.

Den sista utmaningen är de två yoga-passen. Har ju aldrig testat det och tänkte vilket tillfälle bättre än nu? Det på lördagen valde jag för att få en bra avslutning på dagen. Förhoppningsvis är det mycket stretch och avslappning men jag kan ju ha helt fel :-) På lördagen finns det inget alternativ och det blir ju bra för då får jag två varianter på yoga under bältet. Det enda gruset som kan ställa till det är ju den jäkla svansen men jag får göra det bästa av saken.

Nä nu ska jag packa det sista och bege mig till flygplatsen mot storstan. Kommer försöka uppdatera så flitigt jag kan på bloggen, fb och twitter så ni kan följa med på äventyret. Wish me luck!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass