Pulsen?

Japp den är nog hög just nu för om en timme får jag redan på om jag kan kalla mig kostrådgivare eller inte... Men medan jag är i skolan för sista gången denna kursen kan du hjälpa mig att välja pulsmätare? Har en Garmin sedan innan men den är för teknisk och jag klara inte av att använda den. Vill ha en enkel variant (typ av och på knapp) som visar typ puls, kalorier, sträck - mer behöver man väl inte?

Funderar på en Polar men finns ju så många varianter. Har du en pulsklocka? Någon du kan rekommendera till mig som är en pulsmätar-rookie? Kolla in här och återkom till mig vilken som är värd mina pengar:
http://www.loplabbet.se/store/tillbehor/teknik/pulsmatare.html

Kommentarer

 1. Jag köpte en för ett tag sen (är också pulsmätar-rookie). Blev en Polar FT7. Väldigt enkel att förstå sig på. Svenska menyer och instruktioner. Inte för basic men inte för avancerad heller.
  Men gå ner till en affär som säljer och berätta vilka behov du har av en pulsklocka så hjälper de dig att hitta rätt. Det är ju onödigt att betala extra för funktioner du kanske inte använder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir ett besök på Löplabbet för att kunna välja. Tack för ditt tips.

   Radera
 2. Jag tror du skulle gilla Nike+ Sportwatch med GPS i så fall. Jävligt snygg och den ska vara enkel att använda. Jag har en Suunto T3C men den mäter inte sträcka - vill du ha en klocka som mäter sträcka måste du ha en GPS-variant ju.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej gps måste jag tänka på. Tack för tipset!

   Radera
 3. Och förresten - beroende på vilken Garmin det är du har så kanske du kan sälja den till mig ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska kolla men du kan få den - bättre den kommer till användning än ligger i garderoben och skräpar. Men den har ju något/några år på nacken så inte allra senaste men teknisk fullsprängd :-)

   Radera
 4. Ing-Marie Bengtsson3 april 2012 kl. 19:18

  Jag köpte en pulsklocka i söndags, när jag ville börja mäta framgångarna med joggingen. Det enda jag vill veta är puls och kalorier. Köpte en "Polar FT4", som kostar 799 kr hos Stadium. Just nu har Stadium dessutom 25% rabatt... PÅ ALLT! Inkl reapriser etc. Lycka till med din investering!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha vilket bra tips - tack så mycket!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass