The Yoghurt Incident...

Okej dagens lärdom är definitivt att yoghurten måste intas tidigare. Blir bara att ställa klockan en kvart tidigare - jippi vad gör man inte för träningsresultat :-) Men tror mig så illa som jag mådde genom dagens PT-pass vill jag inte vara igen. Vet ju sedan tidigare att äter jag för nära inpå ett pass så går det inte så bra. Inte att jag ska vara hungrig men jag kan inte heller ha för mycket i magen.

Jaja det är ju att testa sig fram nu i början vad som funkar så blir det nog bra när jag fått in den nya rutinen. Men det är ju inget kul när man känner att man har mera i kroppen men man kan inte för yoghurten ligger och dallrar i halsen... Fast på något sätt fick jag känslan att PT Malou hade varit lite stolt om hon framkallat en spya. Inget jag vet med säkerhet men en liten gnagande känsla har jag :-)

Men nog pratat om det utan över till dagens övningar. Kanske inte det smartaste att köra tung i går med överkroppen men smällar man får ta. För idag bidde det massa kettlebellssvingar på 8, 12 och 16 kilo. Snatchar med hantlar och frivändningsteknik med hantlar. Sumo squats med pressar och jag vet inte allt. Sedan över i Smith-maskinen för lite teknik i benböj och utfall.

Och de sista två övningarna bidde bänkpress och rodd - åter igen teknik, teknik, teknik. Men tror inte att det är lättvikter det ska tränas teknik med. Nänä här körs det på :-) Kul att PT Malou såg framsteg i min teknik för ibland kan det ju vara lagom kul att stå och nöta, nöta, nöta. Men det är det som ger resultat. Likaså med min rörlighetsträning och stretchövningar. Bara på det för att jag ska kunna nå mitt mål!

Dagens film blev den sista övningen på rodden. Mycket att tänka på att dra rätt, ryggen och axlarna i rätt position. Plus att träningsvärken på baksidan utav låren hjälpte inte till...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass