Kan kalla mig kostrådgivare

Skriver detta med tårar i ögonen för jag är så jäkla stolt över mig själv (och nog lite utmattad om jag ska vara ärlig :-) ) Anledningen är att jag idag fick ta emot mitt diplom som licensierad kostrådgivare från MF gruppen efter en lyckad tenta igår. Det har varit en resa utan dess like för mig personligen och det tror jag alla deltagarna skriver under på.

Vi har haft 80 föreläsningstimmar från janauri till idag. Plus en massa massa massa timmar studerandes på egen hand och tillsammans. Det har varit kul, intressant, tufft, frustrerande, lärorikt, personligt, utelämnande och det är en erfarenhet som jag tar med mig för resten utav mitt liv. Likaså de andra underbara 10 deltagarna samt våra lärare. Alla kanonmänniskor som är och kommer alltid vara stora förebilder för mig.

Men jag tror den största anledningen till stoltheten och tårarna är att det börjar gå upp för mig vad sjutton jag egentligen har gjort. Jag har kämpat mig (bokstavligen blod, svett och tårar) från att vara en extremt överviktig, otränade, deprimerad, osocial och sockerberoende tjej till att idag kunna titulera mig kostrådgivare. Jag har aldrig mått så bra någonsin i mitt liv och jag är jäkligt stolt över mig själv!!!

Nu ska jag bara njuta av detta i en vecka och fira påsk sedan sätter jag ny fart mot detta årets andra stora mål. Vad det är? Licensierad träningsinstruktör från The Academy. Jag ska gå i Malmö och det är i oktober samt november. För att uppnå detta målet måste jag skärpa till min kost, gå ner till min målvikt på 78 kilo och träna, träna, träna. Som vanligt följer bloggen med på resan...

Från detta när kostlära vart = McD, Pizza, Coca-Cola, godis, chips...

Till detta fina och ja välförtjänta diplom om jag får säga det själv :-)

Kommentarer

 1. Stort stort Grattis till dig och din fantastiska prestation!!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. HURRAA FÖR DIG!!!

  SvaraRadera
 4. GRATTIS duktiga, ambitösa och vackra TINA. Du har visat att ALLT är möjligt. Detta är bara början på din fantastiska resa. Vad glad jag är att få följa dig/Kramar Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh finaste Margaretha!!!! Tack tack tack för din fina kommentar!!! Förresten tar jag sovmorgon imorgon men på onsdag är jag tillbaks på Studio S - hoppas vi ses då. Kram

   Radera
 5. Du gör alldeles rätt med sovmorgon. Då ses vi på onsdag! Skall jag handa till dig i New York, reser på torsdag!/MÅNGA GRATTIS KRAMAR... Margaretha

  SvaraRadera
 6. Stooort grattis! Vilken inspirationskälla du är! :)

  SvaraRadera
 7. Åhh Grattis! Bra kämpat!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Starkt jobbat! Jag är imponerad av din målmedvetenhet. Jag började en liknande resa som du med Jennie H på Studio S våren 2009, men du har kommit längre än jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Kristos! Heja på dig!!!

   Radera
 9. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA TINA!!!!

  Du är så galet härligt grym, så imponerad av dig underbart och se din vilja samt dina resultat!

  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACKAR!!! Ja visst är jag :-) Kram på dig!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass