Okej nu kör vi!

Då var frivilliga vilan från träning efter tentan för att inte bli sjuk och för att ladda batteriet över och det är dags att sätta fart. Om 193 dagar ska jag vara startklar för min träningsinstruktörsutbildning så no messing around. Utan nu är det målmedvetenhet och motivation som gäller om jag ska nå mitt andra mål detta året.

Träningsdosen kommer nu att ökas på och framför allt konditionen. Därav inköpet utav pulsklocka. Och för första gången i mitt liv har jag en känsla... jag har fått lust till att testa att jogga/springa. Detta har ALDRIG inträffat förr i mitt liv så jag vet ännu inte riktigt hur jag ska reagera och tro om detta :-) Fast jag tror också det har att göra med att jag för första gången känner att jag har kraft att göra det. Plus att låren och rumpan nu börjar bli lite mindre så det faktiskt går rent fysiskt.

En sak som jag är jäkligt nöjd med är att sedan tentan har jag skött kosten utomordentligt. Och på den banan vill jag fortsätta för att också träningen ska ge optimalt resultat och om jag ska nå min målvikt. Känns som jag har hittat hem helt och hållet vad det gäller kosten. Samt att jag har bestämt mig vilket "underlättar" eller snarare ger mig en riktlinje att följa. Om man är tillräckligt motiverad så gör man inte undantag förrän man nått sitt mål...

Mitt träningsupplägg kommer bli styrketräning/PT på morgnarna i veckan. Sedan kommer jag som sagt lägga på konditionen i schemat. Tex promenad, jogging (om lusten håller i sig...) och gruppass på antingen Studio S eller Sportlife beroende på vad som finns tillgängligt på kvällen. Samt extra bonus blir lunchpromenader för att få frisk luft och energi.

Kosten kommer jag sköta på samma sätt men dock lite annorlunda uppladdning innan träningen på morgonen. För att få extra energi och mat till musklerna ska jag testa att käka lite turkisk yoghurt (får se hur det funkar med laktosmagen) med nötter och fröer. Direkt efter träningen kör jag på mitt kokta ägg för proteinerna. Sedan frukost, lunch och mellis som vanligt. Konditionsträning och sedan middag.

Nu kör vi!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass