Påskfrukost på jobb

Hmm visste att det skulle vara idag och vanligtvis när det bjuds på fika håller jag mig undan. Men det är ju så trist och osocialt. Så jag vart väl förberedd istället. Hade med mig egen lyxig räksallad och la till 2 kokta ägg, 2 skivor skinka och en bit brie och vips så hade jag min tallrik klar. Blev väldigt bra och visst såg de goda bullarna, juicen och tryffelchokladkakan mumsiga ut. Dock blev jag nöjd på min tallrik och mår bra i magen. 78 kilo here I come :-)

Gott bröd...
Ägg, sill, ost, skinka och grönsaker 
 Frukt och godis
 Paj och chokladkaka....
 Och min fina tallrik - stolt över mig själv!

Kommentarer

 1. Blir stolt när jag läser hur duktig du är och så duktig på att planera och inte falla för frestelsen i olika situationer!!! Härligt!!!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Rebecka! Ja det känns som jag har fått ny fart under vingarna och jag hoppas det håller i sig! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass