Jag vill bli en i Spartan familjen!

Huvudskälet till att jag utmanade mig själv och faktiskt anmälde mig till BBC (förutom den sociala biten att träffa andra bloggare som gillar träning) var detta passet utav Spartan teamet. Det är ju ingen hemlighet att min nya kärlek är kettlebells och crossfit därför är Spartan naturligtvis ett företag som jag stött på många gånger. De har bla. kettlebells utbildningar som jag jättegärna hade gått på.

Tyvärr kör de inte i Lund längre (tror mig det har kollats upp :-) ) men Motala ligger inte på andra sidan jordklotet så en dag ska min dröm uppfyllas så är det bara! Brukar som substitut surfa in på deras hemsida med jämna mellanrum för att dregla över alla kuliga träningsredskap som finns och prenumerera naturligtvis på deras nyhetsbrev. Och hade jag bott i närheten hade jag nog bott i deras hälsoverkstad. Plus att för en tid sedan läste jag även om just Patric Westerlund i Fitness Magazine och blev väldigt inspirerad.

Därför när jag såg att han och hans kollega Linda Tinnerholm skulle komma till BBC och köra ett pass så tvekade jag inte längre. Jag ska till Stockholm och vara med på det passet kosta vad det kosta vill! Vips så var jag anmäld och kryssade nöjd i mig för Spartan passet. Yes finally ska jag få möjligheten att gå på något sådant här kuligt! Sitter tom här med ett brett leende medans jag skriver detta inlägget så glad jag är över denna möjlighet :-)

Men i ärlighetens namn ska jag säga att det är med skräckblandad förtjusning för det är ju inte en walk in the park. Det kommer nog bli blod, svett och tårar. Men det är ju min nya passion här i livet :-) Och PT-Malou har förberett mig ypperligt med alla hennes utmaningar i gymmet så jag känner mig redo om än med fjärilar i magen. Klockan 9 på lördag måste ni hålla tummarna för mig!!!

Och tänk er då lyckan och looken på mitt ansikte när jag får följande information: "TÄVLING: Spartan training bjuder 15 BBC-deltagare på träningsläger med kost och logi i Motala den 3-4 augusti". You say WHAT? Kan man åka på träningsläger med Spartan??? Hallå välj mig ville jag bara skrika!!! Jag vill, jag kan, jag måste...

Tänk att gå från att vara extrem överviktig på 117 kilo och att ens träning bestod i att köpa mer godis och sträcka sig efter fjärrkontrollen till att få vara en del utav Spartan familjen. Tänk att i två dagar får vara på deras hälsoverkstad/gym i Motala och träna med dessa vältränade människorna. Tänk att få testa alla kuliga redskap såsom kettlebells, sandsäckar, släggor, slädar, anaconda (the rope that fights back) och ball slams, bulgarian training bags plus TRX. Himmelriket kan det också kallas för en numera omvänd träningsnörd!

Så nu måste ni hålla tummar, tår, ja allt för att jag ska bli en av de lyckliga 15 utvalda. Och har jag den stora turen så följer ju bloggen självklart med på äventyret - as always! Under tiden jag nervös väntar på svaret om jag vunnit så stillar jag mitt Spartan begär med att läsa deras bloggar. Gå du också in där vetja - vem vet du kanske också blir biten av the Spartan bugg :-)

Kommentarer

 1. Blir glad i hela kroppen av att läsa ditt sprudlande inlägg! Håller tummarna för att du får komma iväg på det där träningslägret!
  Och att du får en fantastisk helg i Stockholm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Milla! Ja jag vill verkligen även om jag får fjärilar i magen bara jag tänker på det. Snacka om att gå utan för bekvämlighetszonen... Tack så jättemycket och jag hoppas du också får en mysig helg!

   Radera
 2. Håller tummarna att du vinner! Själv upptäckte jag Spartan gym i februari och är helt frälst! Varför har jag inte varit där tidigare? Varje pass är härligt kämpigt, pressande, utmanande, inget det andra likt (man vet aldrig vad som väntar :-)) men det är så förbaskat roligt och efteråt rusar endorfinerna och man är full med energi! Jag har Spartan bekvämt nära för en gångs skull :-)

  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Heléne! Jag vann en plats så jag kommer till Motala. Då kanske vi ses!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass