Vilken dröm det hade varit!!!

Nu tänker jag göra något som jag aldrig gjort tidigare och i ärlighetens namn tror jag mina chanser är mikroskopiska men friskt vågat hälften vunnet eller hur det nu är :-) Det är tydligen dags att nominera bloggare till Blog Awards 2012. Och nytt för i år är att det finns en drömkategori för mig nämligen "Årets hälso- och träningsblogg".


Vet att jag inte har en chans att vinna för det finns så många större bloggar är denna men visst hade det varit lite kul om lantisen från Skåne hade blivit nominerad... Så har du 5 sekunder över och gillar min blogg får du jättegärna gå in och rösta här: http://www.veckorevyn.com/Blog-Awards/Dags-att-nominera-till-Blog-Awards-2012 Puss på dig!

Kommentarer

 1. hej
  klart du ska bli nominerad..har gjort det nu
  kram sus

  SvaraRadera
 2. jag tittar inte ofta in på din blogg, men då och då. alltid nåt nytt och intresant. jag nominerar också, tycker du förtjänar kred för din satsning.
  / Helena

  SvaraRadera
 3. Det är fixat!!!!!

  Kram Rebeca

  SvaraRadera
 4. Du är en vinnare, så klart att du blir nominerad.
  Har röstat på dig/Kram Margaretha

  SvaraRadera
 5. Klart! Heja Tina!!!!
  Kram Katharina

  SvaraRadera
 6. nu har jag nominerat dig och håller mina tummar och tår för att du ska ta hem detta. För det är du värld!! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass