Helt slut men väldigt lycklig!

Har haft en väldigt kulig dag men nu är jag väldigt glad att ligga på sängen och kolla med ett halvt öga på TV:n. Har massor av bilder men de får jag ladda upp när jag är hemma igen för det trådlösa på hotellet är lite trögt. Plus att jag är väldigt väldigt trött.

Dagens roligaste: SPARTAN passet, att jag vann en av platserna på Spartan helgen i augusti (ska bara hitta till Motala), och alla trevliga människor jag träffat.

Dagens överraskning: att jag var en av frågorna i tipsrundan. Yikes!

Nu ska jag ladda om till imorgon då jag ska vara redo för ett löppass kl 9.00... Hmm undrar just hur det ska gå när kroppen blir stelare och stelare. Men den sorgen tar vi imorgon och så får jag vila imorgon kväll istället :-)

Sov gott och som vanligt kan ni följa äventyret på facebook och twitter under dagen!

Kommentarer

  1. Jodå, vi överlevde dagen. Du med! Löppasset gick ju riktigt bra! Det var det jag gruvat mig mest för också! Å vad mycket grejer du vann! Kul!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass