Kalla mig löperska...

För efter PT-passet imorse tycker jag att jag kan claima den titeln om än tillfälligt dvs du kommer inte se mig ute i spåret varje dag eller ställa upp i en massa lopp. Visste ju att det stod löpning på schemat idag och det var med viss (läs STOR) ångest jag klev genom gymdörren. Möttes som alltid av leende Malou som peppade mig att detta skulle jag klara galant. Då blev jag lite kaxigare men kände ändå mig osäker.

Speciellt eftersom jag fortfarande har jäkligt ont i baksida/insidan av vänster lår sen löp-pass förra veckan. Men bara att bita ihop och do it. Annars kan jag ju inte förvänta mig några resultat inte. Först värmde jag upp med 5 min snabb gång och sedan 5 min lätt jogg. Hallå bara att jag joggar i 5 minuter är stort. Tänk på att i början av året hade jag som längst sprungit 2 ½ minut med nära döden upplevelser...

Efter uppvärmningen så vart det intervaller. 2 minuters löpning och 1 min vila och så gör vi det 10 ggr med ökad hastighet i varje intervall. Kände mig ändå stark faktiskt men jisses vad tungt det vart mot slutet. Efter det vila i någon minut sedan på nästa intervallsession. Nu gällde det 1 min löpning och 30 sek vila gånger 10 stycken. Ojojoj kände mig som en frustande elefant på det där löpbandet.

Allt medan PT-Malou peppade och hejade försökte jag i huvudet övertala mig - det här är lätt och du är lätt, 78 KILO FÖR BÖVELEN, the Academy i oktober.... Beklagade mig för karlen på löpbandet brevvid att PT-Malou var en slavdrivare och att det vart synd om mig. Han log lite ansträngt tror jag men det kuliga var att han också ökade och började småjogga lite. Tidigare har han bara gått så jag kanske sporrade honom lite ändå :-)

Efter löpbandet vart det några minuter kvar på timmen och jag skulle springa rusher på golvet. Men där sa det faktiskt stopp. Min lårmuskel bara skrek att nu lägger du av annars så... Vill ju inte riska något med värsta träningshelgen i antåg. Så det bidde lite ball slams med 5 kilos klumpen. Me love! Fick frågande kommentarer av två andra tjejer i omklädningsrummet vad jag hållit på med när jag vred ur all svetten ur svettbandet - var som att öppna en kran... Tror mig duschen hade jag gjort mig välförtjänt utav och jag var röd som en kräfta i ansiktet ända fram till lunchen :-)

Kommentarer

 1. Hurra, hurra vad du är BRA! Du har verkligen bevisat att ALLT är möjligt. Otroligt vad du är duktig. Stort lycka till nu i helgen. Stockholm kan slänga sig i väggen när du kommer dit.
  Kramar Margaretha
  PS: Vi ses inte förrän på onsdag, och då får du berätta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Margaretha!!!! Usch ja jag är nervös men det ska också bli kul! Ha det så gott så ses vi på onsdag! Kram

   Radera
 2. heja heja! Jag tog mig runt idag och halvjoggade hälften ;) nästa vända blir bättre.. visst är det kul!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass