Nya för-frukosten

Har ju startat med en ny för-frukost för att ha mer energi till styrketräningspassen på morgonarna. Ca 1 dl turkisk yoghurt (ni vet lilla hinken), pyttelite ekologiskt vanlijpulver, hackade nötter och gojibär. Funkar väldigt bra men får nog ställa klockan lite tidigare de pass jag kör själv för att det ska hinna landa i magen :-) Direkt efter käkar jag ett kokt ägg och sedan blir det frukost på jobb en timme senare som oftast är omelett på 2 ägg. Hur äter du inför och efter dina styrkepass?Kommentarer

 1. vart köper du det där vanlijpulvret??

  SvaraRadera
 2. Det är inte helt lätt det där med frukost + morgonträning. Själv funkar jag hyfsat bra på en tallrik av min pimpade havregrynsgröt (plussar på lite frön, nötter och kokosfett för extra stuns) och ett kokt ägg, men det är inte så himla LCHF! Annars föredrar jag faktiskt att lägga tung styrketräning på eftermiddagen, jag känner mig mycket starkare då och det blir oftast max 3 timmar efter en stadig lunch.

  Förresten finns vaniljpulvret på både Ica Maxi och Coop Forum, jag har köpt på båda ställen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du testat bovetegröt? Ska tydligen vara ännu mer "optimalt" än havregröt. Själv är jag ingen grötmänniska utan det gäller att hitta vad som funkar för än själv :-)

   Aha va bra att det finns där också - very good to know :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass