Fler bilder från BBC

Fler bilder hämtade från Suzans blogg. Tack vare Suzan som jag blev inspirerad att åka till BBC och hon fick min nervositet att försvinna när hon mötte mig med ett hallå dansken (hon har lite svårt med det där med skåne och danmark som nedflyttad 08:a...) och en härlig kram. Puh då kunde jag slappna av så ett stort tack till Suzan, Pernille, Sara, Elin, Astrid, Irina, Linda, Susanne, Josefina och alla andra som fick mig att känna mig som en i gänget!!!
Kommentarer

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Klart du är en i gänget Tina! Du får hänga med mig på Sats Helsingborg nån gång, eller dra en vända med mig i Pålsjö skog! Tycker jag! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Sara!!! Ja det gör jag gärna! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass