Det kuligaste...

...för mig var Spartan-passet. Jobbigt och svettigt som tusan men ack så kul. Detta var glädje för mig och jag ska nog tacka PT-Malou för alla utmaningar tidigare i år för hon har förberett mig ypperligt. Fick användning utav mina snabba steg från stegen, styrkan i benen och överkroppen samt att min axel klarade allt galant - har inte ens ont!

Har dock grymmaste träningsvärken från detta passet i överarmarna (utsidan på axeln ner mot biceps) och min knä är blåslagna. But totally worth it :-) Vi teamad upp två och två. Sedan blev det olika övningar i 4 stationer som kördes i ca 1 min sedan byte. Gick snabbt och jag hade nog bara ett brett leende hela passet igenom.

Nej jag vilar inte utan vi turas om att kliva över varandra

Hmm intressant min...
 Ser mig i spegeln med partnern Pernille


 Jag värmer upp eller nåt...
 Dragkamp - hon är stark den där Pernille...

 Andra kuligheter från Spartan man kunde testa
Tar i för kung och fosterland... Kunde tyvärr inte sitta ner som man skulle för svansen men det gick ju hyfsat ändå.

Patric från Spartan bjöd på en lap dance efter passet... Kommentarer

 1. Ser himla skoj ut ohh kanske man skulle följa med nästa år!! Och grattis till alla fina vinster du har vunnit... och så bra att du fullföljde löppasset strongt gjort vet hur det känns springer med i vår löpgrupp på gymmet sist av alla är jag :) då alla andra springer så fort :) deras lugna pass är jo som snabb distans för mig ;) Får se om jag skall springa på Lördag igen ha ha...
  Ha en trevlig vecka kram Cee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nästa år får du hänga med! Tack jag blev så himla glad - bästa priserna ju :-) Ja usch ja jag är glad att jag gjorde det men samtidigt ingen kulig känsla... Ha det så gott och lycka till med löpningen! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass