Nu har den kommit!!!

Igår på lunchen vart jag och hämtade min nya pulsklocka. En Polar FT4 blev det ju till sist. Nu ska vi se om jag kan få igång den... Förresten hur gör jag då med Nike + bandet jag fick på BBC? Ska man använda båda eller vid olika tillfällen?
Kommentarer

 1. Jag använder Nikeklockan från BBC som vanlig klocka eftersom jag inte har en Nikesko

  SvaraRadera
 2. Nike Sportband mäter inte puls, men om du har chippet i dojan så mäter den ungefärlig distans som du sedan kan lägga in på Nike+-sajten. Och eftersom klockan inte har GPS så kan den ju inte veta hur långt du har sprungit ;-) Jag hade använt båda, men jag är också en sån som i vanliga fall springer med pulsklocka, Nike+ och en GPS-app i telefonen. Bara för att vara säker på att jag har data till träningsdagboken ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag funderade på det men måste jag inte ha skorna då eller var lägger jag chippet?

   Radera
  2. Om du inte har Nikeskor så köp en sån där "shoe wallet"-grunka som man fäster på skosnörena. Det funkar okej, jag har den på mina springa-fort-skor från Saucony :-) Ett billigare alternativ är att stoppa ner chippet i en bit cykelslang som man viker på mitten och klämmer fast i skosnörena. Om man nu är en sån som råkar ha en cykelslang över alltså!

   Radera
  3. haha fick mig ett gott skratt imorse... mina nya löparskor är ju Nike och har lilla nike+ gömman i ena skon - problem solved :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass