Mitt bidrag till Nordic Hotel tävlingen

Tack alla ni som skickade in bidrag till mitt inlägg om helgens tävling om hotelövernattningar!!! Jag har nu valt ut mitt bidrag och det blev:

"Jag skulle vilja ha tillvalet "hälsosam minibar" givetvis med vettiga priser! Under vintern har jag varit på utbildning i Sthlm ett antal gånger och har då bott på hotell. Första prio på min lista har varit att "skuffa undan" vin, läsk och choklad i minibaren och ta en snabbsväng till Ica för att ladda med såna mellanmål som jag vill ha. Eftersom jag gärna morgonjoggar behöver jag något lätt i magen innan, har jag varit iväg och tränat på kvällen vill jag gärna ha ett kvällsmål. Så jag har fyllt kylen med smoothies, keso, skyr, tapasbricka och färsk frukt. Det hade onekligen varit smidigare om det helt enkelt var förberett när man checkade in!"

Det är en tjej som heter Pernille som skickat in bidraget. Och huvudskälet till att jag valde hennes bidrag är att det är precis något jag själv har beklagat mig över i 7 år då jag själv reste mycket i min tidigare tjänst. De sista åren när jag försökte leva mer hälsosamt och undvika frestelser var just minibaren det största problemet. Fylld med choklad och läsk med en uttråkad och sötsugen Jensen = bad choices...

Så det första jag alltid gjorde var att tömma ut alla onyttigheter och fyllde på med nyttigheter från just lokala affären/macken/medtaget/eller vad jag nu kunde hitta. Och hade Pernilles val funnits när jag bokade hotell så hade jag helt klart blivit en stamgäst!!! Det hade varit lycka och jag kan tänka mig att detta valet också hade funkat i andra varianter tex familjevarianten med mera alternativ för barn.

Nu får vi hoppas på turen så håll tummarna där ute!

Kommentarer

  1. Men gulliga Tina :-* puss på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen när du skickade in det så slog det mig - att jamen så var det ju verkligen!!! Väldigt bra förslag så nu får vi hoppas på vinst :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass