Mina ben skakar fortfarande

Första PT-passet på 2 veckor väntade imorse och jag var nog allt lite nervös. Och att det skulle bli ett utomhuspass kändes ju lagom skoj när man tittade ut när klockan ringde 06... Tur att man har kläder i alla storlekar så att man kan bulsa på sig lager på lager. Dock börjar nog stor-fleece bli lite väl stor för nu är det mer bökigt att ha allt extra tyg på sig :-)

Vad som stod på dagens utomhus-schema? Jo LÖPNING!!! Mitt första löp-pass i livet och jag är väldans stolt över mig själv. Men jag kommer få grym träningsvärk för mina ben och rumpan blir bara mer och mer ömma för varje sekund. Tough shit om man ska nå sitt mål...

Det bidde jogging, intervaller (40sek*20sek*5*2), utfall, jogging, armhävningar/dips/tåhävningar på parkbänk, mer springa. Och visste ni man kan tydligen köra stegen utomhus också? Jajamensan och med rusher. Sedan springa uppför Mt Everest och ner 5 ggr plus utfall för att jogga hem till gymmet. Stretch och en varm dusch på det och dagen kan inte starta bättre.

Dock en sak är säker man får inte vara blyg när man har PT. En sak inne i gymmet men tror vi skrämde en eller två hundrastare som inte vaknat än. Fick tom kommentarer utav en familj när jag höllt på med stegen att det vart ju hurtfriskt att träna utomhus så tidigt på morgonen. Men vet du vad? Jag låtsade när jag sprang tillbaka till gymmet med PT-Malou brevvid mig att jag var en stjärna som har livvakten med mig. Lite grann som man sett Madonna göra i olika tidningsfoton... Lite stjärnglans så där en tidsdag kl 7.45 :-)

Stegkombination med lång rush

Kommentarer

  1. Jo, de där PT-arna verkade ha spenderat påsklovet med att tänka ut nya utmaningar :-D

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. bra där Tina, faan vad bra du är rent ut av =).. Fler filmer det är kul och inspirerade. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass