Kan det fladdra?

Jag har varit med om något de senaste veckorna som jag inte visste kunde ske... Det kan ju fladdra i leggings!!! Who knew? Sedan favvejeansen sprack i rumpan - nä inte pga av någon viktökning utan för flitigt användande (joho visst då sant) så har det blivit mycket leggings. Men det har varit något som jag har känt inte riktigt stämt och det har varit lite kallt.

Häromdagen kom jag på anledningen. Mina leggings fladdrar ju ner vid anklarna! Så är vart det inte förra leggingsrundan... Hmm undrar vad som har hänt vid anklarna. Synd att man inte har mätt dem för då kanske jag hade haft värsta måttresultatet att rapportera. Attans! Fast jag är rätt nöjd ändå även om lite kall om anklarna :-)

Okej kanske inte syns så bra men jag ville ju ha med bildbevis :-)

Kommentarer

  1. Vilken härlig känsla det måste vara!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men märklig. Visste faktiskt inte att det var möjligt hur konstigt det än låter :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass