Träningsläger på hemmaplan

Läser om detta häromdagen hos Pernille och tyckte det vart en himla bra idé. Det vill säga om man av olika skäl (inga pengar, kan inte åka just då, kan inte lämna barnen, vågar inte eller vad det nu kan vara) inte kan åka iväg på en träningshelg eller träningsresa så kan man ju fixa själv. Bestäm en dag eller varför inte en helg där du antingen lägger upp ett kuligt träningsprogram för dig själv eller slå dig ihopa med en kompis.

Kan ju vara tex bli något som promenad/joggning (en fin slinga i naturen och ute i den friska luften), testa ett nytt gym, testa ett nytt träningspass, du sätter ihop ett gäng övningar till ett boot camp (antingen ute tex med ungarna eller be att få låna salen om den är tom på ditt gym och sätt ihopa en träningscirkel). Fixa någon god nyttig lunch och kanske avsluta med spa a la home eller om det finns tex bastu på ditt lokala gym.

Det jag försöker säga är att ibland är man sin egen bäste dräng och det finns inga ursäkter till att inte ha lite roligt. Omväxling förnöjer och man kan med väldigt små medel få ihop en kanon dag/helg. Och som sagt var inte rädd för att fråga någon annan om de vill hänga på. Behöver du lite träningstips eller lunchtips så tveka inte att höra av dig för jag hjälper gärna till. Lycka till!!!

Kommentarer

 1. Svar
  1. Javisst är det. Jag tror jag ska minsann göra det en dag :-)

   Radera
 2. Saknade dig idag. Åker imorgon till NY, så vi ses inte förrän den 16. Önskar dig en trevlig PÅSK.
  Kram Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag dig men har tagit ledigt från gymmet denna veckan :-) Tack för erbjudandet att shoppa men jag har bestämt mig för att köpa en pulsklocka istället. Ha det nu så skönt i storstan så ses vi när du är tillbaks. Ta hand om dig! kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass