Fortsätt till huvudinnehåll

Mitt bidrag till Nordic Hotel tävlingen

Tack alla ni som skickade in bidrag till mitt inlägg om helgens tävling om hotelövernattningar!!! Jag har nu valt ut mitt bidrag och det blev:

"Jag skulle vilja ha tillvalet "hälsosam minibar" givetvis med vettiga priser! Under vintern har jag varit på utbildning i Sthlm ett antal gånger och har då bott på hotell. Första prio på min lista har varit att "skuffa undan" vin, läsk och choklad i minibaren och ta en snabbsväng till Ica för att ladda med såna mellanmål som jag vill ha. Eftersom jag gärna morgonjoggar behöver jag något lätt i magen innan, har jag varit iväg och tränat på kvällen vill jag gärna ha ett kvällsmål. Så jag har fyllt kylen med smoothies, keso, skyr, tapasbricka och färsk frukt. Det hade onekligen varit smidigare om det helt enkelt var förberett när man checkade in!"

Det är en tjej som heter Pernille som skickat in bidraget. Och huvudskälet till att jag valde hennes bidrag är att det är precis något jag själv har beklagat mig över i 7 år då jag själv reste mycket i min tidigare tjänst. De sista åren när jag försökte leva mer hälsosamt och undvika frestelser var just minibaren det största problemet. Fylld med choklad och läsk med en uttråkad och sötsugen Jensen = bad choices...

Så det första jag alltid gjorde var att tömma ut alla onyttigheter och fyllde på med nyttigheter från just lokala affären/macken/medtaget/eller vad jag nu kunde hitta. Och hade Pernilles val funnits när jag bokade hotell så hade jag helt klart blivit en stamgäst!!! Det hade varit lycka och jag kan tänka mig att detta valet också hade funkat i andra varianter tex familjevarianten med mera alternativ för barn.

Nu får vi hoppas på turen så håll tummarna där ute!

Kommentarer

  1. Men gulliga Tina :-* puss på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen när du skickade in det så slog det mig - att jamen så var det ju verkligen!!! Väldigt bra förslag så nu får vi hoppas på vinst :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…