Fortsätt till huvudinnehåll

Panik...

Idag på lunchen rusade jag in på Panduro Hobby. Slet åt mig allt möjligt i ren panik. Varför? Jo man ska tydligen ha en namnskylt på sig under BBC och det är en tävling... Va fasiken då måste man ju anstränga sig lite. Vad ska jag göra? Hur ska den se ut? Ojoj vilket dilemma. Nu efteråt är snarare mitt största bekymmer hur jag ska få bort allt superlim från fingrarna...

Plan A - okej hur ska jag nu få ihopa detta...


Plan B - värsta fall sätter jag ett snöre i kortet och jobbar på min story "joho jag har visst då gjort denna själv..."


Färdiga resultatet... Hmm namnet kanske inte syns så bra i silver men så får det bli plus att jag hittade en hårklämma med en fjärilKan inte det bli bra?

Kommentarer

 1. Jättebra! Mycket piffigt och fint med Butterflytemat. Du vinner, helt lätt. Lycka till! Kram, S

  SvaraRadera
 2. Hmm det kanske blir too much med fjärilen i håret också - vill ju inte skrämma slag på de andra deltagarna :-)

  SvaraRadera
 3. oh, jag får alltid superångest angående de där namnskyltarna så jag tänkte göra som jag gjort de senaste två åren på BBC och strunta i det. Varken kreativitet eller framförhållning är mina starka sidor direkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det säger du nu när jag haft sådan ångest :-) Ska bli kul att ses igen!

   Radera
 4. Så fin!!
  Ska bli grymt kul att ses, vet inte om jag har frågat dig (ber om ursäkt isf) men viär ett litet gäng som ska ut och käka sushi på lördags kvällen kl 19 och du får gärna haka på :) Sushikungen heter place:t och ligger vid kungens kurva.
  Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…