Fortsätt till huvudinnehåll

Hej Anna-Karin!

Efter cirka 8500 steg så fick jag helt plötsligt en extra studs i benen, ny energi och framför allt ett stort brett leende på läpparna. Varför? Jo för att en snäll dam på cykel stoppade mig i mina trötta och sega steg. Hon frågade mig om det var jag som skrev bloggen här i Hjärup. Jo en blogg i Hjärup skriver jag ju så jag frågade om hon menade butterflytina...

Ja blev svaret och att hon kände igen mig från foton i bloggen. Hon ville bara tacka för en inspirerande blogg och att hon följer min hälsoresa. Wow jag blev så himla glad, stolt och lite rörd. Tänk att en okänd person med namnet Anna-Karin tar sig tiden att hoppa av sin cykel och tacka lilla mig för något jag sitter hemma i TV-soffan och skriver. Ibland är det svårt att förstå att andra läser det jag skriver och tycker om det.

Så Anna-Karin tack från djupet utav mitt hjärta för att du tog dig tiden och modet att säga hej till mig! Du gav mig extra energi denna dag då en dum vänsterhäl gör ont, huvudet är tungt pga åskmoln och jag allra helst hade velat sitta i soffan hela dagen och bara äta strunt. Hoppas vi ses snart igen!

Om en stund ska jag bege mig till Lomma. Förra söndagen testade jag ju ett för mig nytt pass dvs Tabata i 60 minuter. Jättekul och jag fick en sån kick - vill ha mer. Och idag är det dags för mera... Dagens pass är tydligen 30 minuter tabata och 30 minuter styrka. Ska bli intressant. Återkommer senare med en rapport.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…