Fettet!!!

Jodå just nu så står det rätt stilla på vågen och mitt mål på 74 kilo till 90-årsfest sitter hårt inne. Men vet ni vad? Jag hänger inte läpp för det för tänk att i början på året bestod min kropp av 44,5% fett och igår så visade vågen på 27% fett - det är 17,5 % ner!!! Och muskelsiffran går också åt rätt håll. Vid start 51,2 kilo till igår 53,5 kilo - 2,3 kilo upp! Dessa siffrorna betyder mest för mig just nu och jag är så stolt över mig själv. Nu ska bara kosten skärpas till lite för att få ännu bättre resultat. Heja mig helt enkelt!

Kommentarer

 1. Heja heja du är bäst!

  SvaraRadera
 2. Ja, du kan vara mer än stolt över dig själv. Heja, heja / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är verkligen stolt Margaretha! Saknar dig! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass