Lommas sjösida

På 90-årsfesten fick jag violte utav finaste Eva. Ååååhh my god det har blivit mitt nya knark!!!Och igår försvann de sista löven ur burken. Yikes måtte de har mera i affären och det hade de. Puh!! Jag avslöjar det bara för er och ni måste lova att inte köpa allt - okej? Ni hittar detta underbar te som luktar och smakar som violpastiller (min absoluta favvis som barn/vuxen i tablettask) på Seaside Deli Lomma

Och det blev visst lite mer i kassen än violte och tror mig jag fick begränsa mig. De hade tex söta som blommor man kan dekorera med, bouncebollarna, mumsig ekologisk choklad och godis, kaffebönor från Lilla Kafferosteriet i Malmö, ostar, glutenfria kex och en massa annat. Så dit måste jag igen helt klart. Dagens fynd bidde: violte, mangote, passionste, grön viniagrett som Eva bjöd på midsommar - jättegod samt godis och lakrits till maken. Redan druckit en kopp passionste och den kommer på god tvåa efter violerna.

Dyrgripen är hemburen

Mina fynd... 

Violte 2 hekto och 1 hekto vardera av de andra. Come to mama!!! 

Salt och peppar samt Viniagretten

Till maken... 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass