Jo man tackar...

...eller nåt. Nu har jag fått svart på vitt att jo Jensen du kan sköta träningen prickfritt men om du slarvar med kosten så blir det motsatta resultatet på vågen. Ja jag fattar att på 5 dagar har jag inte gått upp 3 kilo rent fett. Det vill säga i fredags visade vågen 75,4 och imorse 78,4. Och maken som inte tränat och ätit lika mycket hade inga 3 kilo plus :-)

Men detta är ett kvitto på att trots 1 timme kettlebells, 3 timmar och 50 min på crossen och nästan 4 timmars promenad (under samma antal dagar) kompenserar inte det pizza, massa bröd, tårta, jordnötsringar, hamburgare med pommes m.m. Plus att jag har slarvat med sömn och vattenintag. Tänk då om jag inte tränat eller druckit massa alkohol och läsk också...

Fast jag väljer att se det så här: jag har bokfört allt matintag i ShapeUp, jag valde inga flytande kalorier, jag har tränat, jag har ställt mig på vågen, jag är medveten om vad jag har gjort och har inte ätit något i smyg, ja tårtan vart god (beställde dem med minst socker) men sockerbaksmällan vart större än jag trodde den skulle bli.

Som jag skrev igår nu gäller det att bryta detta i tid dvs inte låta tiden gå så att 5 dagar bli 5 veckor eller 5 månader. Jag har jobbat för jäkla hårt tidigare för att mess up. From idag är det åter prioritet på kosten, sömn och vatten. Sköta mina måltider, hålla mig till det jag ska äta, se till att gå och lägga mig i tid och att få i mig vatten. Träningen är inget issue och det kommer bli mer av den varan (återkommer till det).

Utmaningen är antagen och planen är lagd. Nu kör jag på!!!

Kommentarer

 1. Älskar din blogg Tina, den är ärlig och du står för det du gör och stoppar i dig utan krussiduller.... KRAM Sussie Meurk

  SvaraRadera
 2. jag läste ett par bra inlägg om just det här, att man inte kan kompensera skräpmat med träning. Jag vet att du vet det här men i allafall så tyckte jag att det var ett läsvärt inlägg.

  http://tranastyrka.se/du-kan-inte-kompensera-for-skitmat/

  http://tranastyrka.se/det-ar-inte-brist-pa-motion-som-gor-dig-fet/

  Kram, C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan väl aldrig få för mycket tips Camilla! Tackar! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass