Vi vann!!!!

För några veckor så samlades nästa hela #teammalmövårruset laget åter igen i St Hansbackar. Denna gången för lättare löpning men framför allt för att spela in vårt tävlingsbidrag till B.A.B.Y-nätverkets stadskamp i Vår ruset. Tidigare tillfällen har vi haft sådan tur med vädret men inte denna gången. Men vi ger oss aldrig utan det vara bara ut i ösregnet och kämpa på.

Tjejerna hade brainstormat fram en idé att vi skulle ha lappar om "vår resa" så jag hade förberett dem. Bara att öva lite i lobbyn till Victoriastadion sedan blev det några omtagning på toppen i St Hans. När vi vart nöjda så körde vi lite jogg, stretch och sedan gav vi oss åter igen på de där backarna. Men blev som sagt ett kortare pass då regnet vart kallt och gräset halt.

Och vet ni vad??? Imorse så hade jag ett mail i inlådan att vi knep hem vinsten för bästa film. Läs här: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/baby/video/view/teammalmoe-vann-priset-foer-baesta-film-2013-11798 Har ingen aning vad det innebär. Tror att det handlar om äran och det är gott nog!!!! Och ett stort grattis till #teamsundsvall som knep hem första priset då de hade snabbast snitttid på strax över 23 minuter... Om vi säger så här I wish jag kunde springa 5 km på den tiden :-)

Här är vårt tävlingsbidrag och åter igen ett stort grattis till Carina, Camilla K, Camilla J, Emma, Anett och Pia-Karin för deras prestation!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass