Hej Anna-Karin!

Efter cirka 8500 steg så fick jag helt plötsligt en extra studs i benen, ny energi och framför allt ett stort brett leende på läpparna. Varför? Jo för att en snäll dam på cykel stoppade mig i mina trötta och sega steg. Hon frågade mig om det var jag som skrev bloggen här i Hjärup. Jo en blogg i Hjärup skriver jag ju så jag frågade om hon menade butterflytina...

Ja blev svaret och att hon kände igen mig från foton i bloggen. Hon ville bara tacka för en inspirerande blogg och att hon följer min hälsoresa. Wow jag blev så himla glad, stolt och lite rörd. Tänk att en okänd person med namnet Anna-Karin tar sig tiden att hoppa av sin cykel och tacka lilla mig för något jag sitter hemma i TV-soffan och skriver. Ibland är det svårt att förstå att andra läser det jag skriver och tycker om det.

Så Anna-Karin tack från djupet utav mitt hjärta för att du tog dig tiden och modet att säga hej till mig! Du gav mig extra energi denna dag då en dum vänsterhäl gör ont, huvudet är tungt pga åskmoln och jag allra helst hade velat sitta i soffan hela dagen och bara äta strunt. Hoppas vi ses snart igen!

Om en stund ska jag bege mig till Lomma. Förra söndagen testade jag ju ett för mig nytt pass dvs Tabata i 60 minuter. Jättekul och jag fick en sån kick - vill ha mer. Och idag är det dags för mera... Dagens pass är tydligen 30 minuter tabata och 30 minuter styrka. Ska bli intressant. Återkommer senare med en rapport.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass