De nya telefonförsäljarna

Alltså jag är verkligen för att ungdomar ska få möjlighet att jobba extra och sommarjobba. Det gjorde ju jag själv från 13 års ålder och det var kanon. Man tjänade en liten slant, man fick lära sig att passa tider och att föra sig i arbetslivet. Men trots det blir jag irriterad utav inte kunna gå 5 meter genom stan utan att bli stoppad och bli ombedd att se över min el, byta telefonabonnemang eller skänka pengar.

Droppen var igår kväll när det ringer på dörren vid halv sex-tiden. En väldigt vänlig ungdom ville prata om Rädda barnen. Hedervärt på alla sätt men jag är ledsen alla hjälporganisationer, telefonbolag och elbolag - vill jag skänka pengar gör jag det och vill jag byta abonnemang/avtal då gör jag det. Finns det någon nix-tjänst för att kunna få vara i fred hemma eller på stan undrar en lite trött bloggerska...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass