Rått och tonat

Klockan 9.00 infann jag mig på Actic Olympen och underbara Camilla mötte upp mig med ett leende. Jag skulle testa Camillas absoluta favvispass - Functional Toning. Och jag förstår verkligen varför hon gillar det. Styrka, puls och rörlighet i en salig blandning. Allt levererat utav en väldigt proffsig och charmig instruktör till bra musik. Det kan ju inte bli en bättre start på dagen! 

Tydligen är passet alltid fullbokat och när frågan ställdes om det var någon ny så var det bara yours truly som sträckte upp handen. No pressure... Men jag hade gärna gått på detta varje lördag så nu är jag mer nyfiken på att köpa årskort hos Actic. Får se hur det blir till hösten. Och vet ni vad den tejpade hälen funkade riktigt bra så det måste jag göra om imorgon. Plus faktiskt ta tag i det hela - I promise.

Massa grejer och riktigt skönt pass!

Fick en sådan här att testa utav Camilla - hon är snäll hon!!! Har du smakat? Väldigt sugen på de andra smakerna också så jag får nog leta upp dem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass