Mitt nya kort

Vart på mitt andra träningspass idag på Lomma Kiropraktorkliniken. Annette som vikarierar just nu gjorde ett väldigt bra jobb tycker jag. Vi var inte fullt så många idag men ändå cirka 10 stycken som körde hårt i en timme. Skönt att bara gå dit och göra vad man ska i en timme där det inte är mitt jobb att visa och tjoa :-) Blev mer styrka denna gången för mig eftersom min j#¤%&a häl is messing with me. Får väl snart bita i det sura och kanske söka för det. Men vill inte höra att jag ska vila för det blir inte bättre utav det har jag märkt. Tänkte tejpa imorgon och se om det hjälper...

Bästa skorna från Nike. Måste köpa fler för de verkar bäst att träna i.

Titta mitt fina nya kort. 9 ggr kvar att svettas för och på söndag är det dags igen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass