Tröttmössa

Jisses alltså denna klara inte en sen natt trots enbart alkoholfritt... Helt slut i rutan men snart så är alla spår efter festen bortstädade och undanplockade. Blir tidigt sänggående ikväll :-) Men jag fick till 50 min på crossen imorse och har gått min steg. Alltid något som sedan kompenserades med en pizza för jämviktens skull liksom...

Jajaja imorgon är en ny dag och nya tag när man är mer på banan. Imorgon är också sista dagen i skolan sen ska jag vara fullärd sägs det. Har varit intressant och faktiskt något jag kan ha användning för men det är många funktioner i Photoshop och Indesign så jag är rädd att jag har glömt det lagom till semestern. Fast jag har ju kursböckerna så det ska nog gå bra.

Men det viktigaste idag är att säga grattis till världens bästa mor - nämligen min!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass