Firade Sverige med träning!

Lite slut i rutan slösurfar jag nu i soffan. Visserligen har vi sol på uteplatsen men jag tror jag har fått en liten överdos efter att ha spenderat nästan 8 timmar i stekande sol. Smorde in mig men glömde visst baksidan utav vaderna... Jaja smällar man får ta när man har kul ute i Skrylle och på Actic Training Day.

Gick och la mig i tid igår så när klockan ringde 07.00 så var det faktiskt inga större bekymmer att kliva upp. Hade ju en kulig dag att se fram emot! Fixa iordning sig och på med träningsoutfiten. Dagen till ära hade jag mig till ett svart och rosa tema :-) Lite ägg i magen, packa det sista i ryggan och sedan iväg för att hämta Camilla.

Såg verkligen fram emot att spendera dagen med henne för det är en go och glad tjej som är lätt att prata med. Vi känner inte varandra jättenära men har lärt känna varandra genom Itrim, våra bloggar och att hon var en av de underbara tjejerna i #teammalmö i Vår ruset. Så det perfekta sällskapet för en kulig dag! På förmiddagen hade vi inte valt samma pass men det är ju alltid trevligt att ha sällskap och kunna snickesnacka lite i pauserna.

Väl framme i Skrylle "checkade" vi in och fick vår goodie bag. In i omklädningsrummet för att lämna saker i skåp och en sista kissepaus. Efter introduktionen så var dte dags för dagens första pass. För min del Actic Training Circle dvs ett cirkelpass med en kombination utav kondition och styrka. Just detta passet hade fokus på styrka så efter en kort uppvärmning med löpning (why alltid löpning men jag hängde på så det var helt ok..) så körde vi på i intervaller med 1 min arbete och 10 seks vila.

Övningarna var allt ifrån traktordäcksvältning (tjoho), till russians twists, ball slams, armhävningar på bänk, utfall med stång, knäböj med militärpress och lite till. Kul pass som gick snabbt och svetten rann. Efter vattenpåfyllning, toabesök och lite vindruvor så var jag redo för andra passet. Jag hade då valt Actics Puls-pass som är typ ett traditionellt aerobics/bodyattack-pass men där jag körde mest low impact pga hälen och det knöliga underlaget.

Två goa instruktörer som gjorde sitt bästa att peppa oss få som valt detta passet. tror vi var 6 stycken medans löpteknikpasset nog hade 25 deltagare. Snacka om att löpning är poppis! Jag tyckte om detta passet för det var en skön blandning utav puls och styrka. Och hälen höllt bra tyckte jag. Insåg också hur mycket jag saknat grupppass så förhoppningsvis blir det mer utav den varan till hösten när jag har gymkort igen!

In i omklädningsrummet för en snabb tvätt och klädombyte. Plus solkräm samt vattenpåfyllning igen. Nu var det dags för lunch och det var tur för nu vart jag rejält hungrig. Hade beställt glutenfritt för jag har ju insett att pasta funkar bara inte. Jättegott men min mage pallar inte och träning på det skulle bara sluta på ett sätt dvs ingen träning. Tog ett tag innan jag fick min mat men det var mycket gott. Ugnsbakad squash med köttfärs/tomatsås, en bit vattenmelon(så god!!!) och sallad.

Efter lunchen var det en föreläsning men Camilla och jag valde att sätta oss i halvskuggan ute i gräset och filosofera lite. Sen var det dags för zumba/dans-passet. Jätteroligt men lite medveten blev man att skaka på rumpan eller jucka inför publik :-) För det var ju inte bara vi i Skrylle om man säger så utan massvis utav barnfamiljer och andra som firade nationaldagen i solen. Så gott om publik och dessa dansrutinerna kan vara nog så intressanta att genomföra i en gruppsal :-)

Jaja bara att släppa loss och ha kul. Insåg åter igen att jag saknar grupppass och dans :-( Påfyllning med ett äpple och vatten inför sista passet som var yoga. Men här tog det lite stopp för mig. Tyckte jag hade energi men efter alla de timmarna i stekande sol så gick luften ur mig. Att då stå i hunden med huvudet ner, eller bara att hålla uppe kroppen i planka blev jobbigt. Men flippade inte ut och surade utan tog tillfället i akt att komma ner i varv och djupandas. Är urdålig på just det där med att andas.

Blev riktigt avslappnad och det vara bara skönt att vara ute, i solen, ligga i gräset och ANDAS. Så även om jag inte "orkade" vara med så gjorde jag det på mitt sätt och fick det jag behövde just då. Perfekt avslut på en rolig dag! Under den gemensamma prisutdelning tryckte jag i mig en halv banan och ett proteinbar så jag inte skulle bli för seg. Plus massa vatten. Tyckte inte jag svettades floder men har nog ändå lite vattenbrist känner jag så det blir att fylla på mer.

Lämna av Camilla och sedan hem till maken. Packa upp svettiga kläder och av med de som vart på - in i duschen. Så skönt och nu märkte ju att jag vart nog allt lite trött :-) Känns i ansiktet att solen har tagit och på vaderna... In med bra mat i form utav lax och grönsaker och massa vatten. Plus choklad/aprikos/mandelblandning vi fick i goodie bag så nu är jag nöjd med livet. Jag kommer sova gott i natt utav all frisk luft, sol, träning, glada skratt och god mat!

Hmm min magväska som jag brukar ha med mig vid träningsevent passar inte riktigt längre... Och nej den är intagen på minsta och satt rejält tajt för ett halvår sedan :-)

Glada och förväntansfulla!

Dagens första anhalt - kolla däcket!!! 



Utställare och Actics tält 


Fin Actic-anläggning som finns här i Skrylle



Nöjd bloggerska som tom slängde av sig linnet till andra passet och tränade bara i toppen... Har aldrig inträffat men nu orkar jag inte bry mig 

Camilla fick lite massage - gottegris :-) 

Lunchföreläsningen 

Men detta vart mer lockande 



Zumba/dans dags - kul! 

Redo för yogan trodde jag... Hmm konstaterade också att byxor som måste rullas tre varv i midjan och knytas fast kanske är för stora så det slängde jag när jag kom hem...

Kramen :-) 

Svettig pose på dagens slut i oplanerade matchandes outfits :-)

Goodie bagen 




Hmms snygg bränna typ en dm nedan för knäet och "med strumporna på". Kommer se så fint ut till festen nästa helg...

Kommentarer

  1. Vilken dag! Lite ledsen att jag missade den. Vad fint att du hittade ett sätt att delta på yogapasset på ditt sätt, det är ju så rätt! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en jättekul dag så synd att du missade den! Ja så rätt att jag brände vaderna :-) Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass