Det går bra nu!

Det går bra nu och ordningen är återställd! Fredagar är ju makens och min invägningsdag och idag visade vågen på 76,6 kilo. Så snart är jag tillbaka dvs jag är inte lika bloated längre efter allt strunt :-)  Blir mycket matbilder på Instagram just nu för att motivera mig själv och det känns så himla rätt nu. Är inriktad på mitt mål om två veckor och definitivt lättare att ha en kortsiktig fokus för att nå det långsiktiga målet!

Dagens steg avklarade i värmen!

Kommentarer

 1. Glad midsommar snygging! / Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha skojade med maken att likaväl som jag visar upp den sminkade version får jag väl visa den osminkade verkligheten :-) Glad midsommar på dig också finaste Margaretha!!! Kram

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass