Överväldigad!!!

Bästa L8 har varit på mig att jag skulle uppdatera min profilbild på fejjan. Har ju haft samma i hundra år så det var kanske dags. Förresten samma som jag har här... Kanske måste trixa här inne också då eller? Jaja jag tänkte jag tar det senaste foto vilket var det som jag postade igår: http://www.butterflytina.com/2013/06/motsatsen-till-gardagens-outfit.html

Så länge sedan jag gjorde det så jag blev lite vilse. Första steget är ju att ladda upp bilden sedan beskära och spara den som profilbild. Vad jag missade medan jag fixade med bilden var att andra kunde ju se den och helt plötsligt fick jag en massa fina kommentarer och gilla på bilden.

Fattar fortfarande inte riktigt var bilden har hamnat för man ser den inte på min sida eller bland fotona. Oavsett jag har aldrig fått så många gilla eller kommentarer på något jag har postat på facebook så känner mig lite överväldigad. Och då på ett positivt sätt självklart :-)

STORT TACK till alla er därute som tog er tiden att ge mig bästa peppet någonsin!!! Nu fick jag en skjuts att köra på med de sista kilona och blev ännu mer taggad. Också oerhört nyttigt med reaktioner för helt plötsligt tittar jag själv på bilden och verkligen tittar om ni förstår vad jag menar. Hjärnan hänger ju inte alltid med i svängarna men I am getting there.

To my English speaking friends - a huge thank you for all the nice comments yesterday to my pic. Posted it by mistake to create a new profile photo and at first didn't realized people will actually see the pic :-) However thank you for making my day with all your wonderful comments. Miss you!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass