Ärligt talat...

... denna ska inte gå och lägga sig senare än kl 22 :-) Är verkligen en Skalman för får jag inte mat och sömn på bestämda tider bli jag messed up. Hade precis kommit tillbaka i rytmen efter förra helgens partaj och nu känns det som tillbaka på rutan 0. Dock utan sockerbaksmälla - good thing!

Så maken och jag har tillbringat dagen på soffan och stirrat på dumburken. Vårt sätt att slappa - mysigt! Matat kroppen med bra mat, vatten och te. Vilat kroppen från träning för imorgon ska jag ju på äventyr. Inte jagat steg men fått lite frisk luft. Helt enkelt en skönt avslappnad dag i sällskap med den älskade karln. Perfekt!

Kommentarer

  1. Även sådana dagar behövs i våra liv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut - det är ju de som gör att man orkar!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass