Jättekul!

Imorse kl 10 så var det dags för premiärpasset på Lomma Kiropraktorklinik. Lite nervös vart jag för det är ju okända marker och jag har aldrig kört tabata-intervaller i en timme... Tur jag hade med mig fina Anna som lockat dit mig. Och alla var så välkomnande så jag kände mig hemma direkt! Mindre ställe och liten sal dock väldigt mysigt. Plus finns det hjärterum så finns det...

Och det var jättekul! Svettigt som tusan och har en känsla att mina vader kommer skrika imorgon. Fast det är ju så man vill ha det! Tiden bara flög i väg och vips så var vi klara en timme senare. So I am in - dit vill jag fler gånger. Smidigt att man kan köpa 10-kort för 400 kr. Kortsiktiga planen blir att de två kommande veckorna så går jag på tabata+styrka på fredag och tabata på söndag. Sen är det semester och juli - vet inte riktigt hur passen ligger då och vi ska ju också iväg till Skottland.

Här är det!

Så här glad är man efter en timme. Mitt hårband är i vanliga fall ljuslila...

Veckans pass 

Yoga Jensen yoga... 

90-dagars utmaningen som börjar i augusti som jag hoppas jag ska få in i schemat! 

Mumsig och välförtjänt lunch efter duschen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass