Kasta 6 kilo rakt upp...

Imorse kl 07.00 så vart det pass med PT-Katarina som gällde. Klockan på 06, upp fixa iordning, äta ett ägg, pussa på maken och ge sig iväg. Oerhört skönt att gå igenom central Lund så där lite i sju när solen skiner, fåglarna kvittrar och det är nästan ingen annan ute. Skön start på dagen helt enkelt.

Väl inne på gymmet så var det funktionella lekrummet som gällde. Idag stod inga läskigheter på schemat men fortfarande de där rörlighetsövningarna. Det börja ta sig men jag har en bra bit kvar. Det enda jag kan göra är att bita ihop och fortsätta annars kommer jag inte se någon utveckling.

Dagens uppvärmning bestod utav utfall med sidrotation, björngång och crunches. Massa rörlighet på det framförallt för höfter och ben. Det känns rejält och ibland glömmer jag nästan att andas. Men efteråt är det så skönt och jag ser så stor skillnad på tex mina utfall att jag bli helt varm inombords när jag tänker på det. Glad att jag fokuserar på det jag behöver mest även om det inte är det allra roligaste.

Men sen blev det kul. Eller ja det beror ju på hur man ser det men I love it :-) Fast träningsvärken som garanterat kommer kanske jag inte älskar men gillar gör jag... Precis hämtat mig efter förra gången - jisses sa bröstmusklerna och ryggen efter chins och armhävningar i massor :-)

Vad fick jag göra? Jo tabataintervaller med 3 olika övningar. Först ut var det 8 varv wall ball med 6 kilos klump. Här ser du en video på hur man gör: http://www.youtube.com/watch?v=zeaHC3CNBrA Jisses efter tredje rundan brände mina biceps och det gör de fortfarande... Andra övning bestod utav 8*20 seks marklyft med 20 kettlebell. Enklaste för mig och lite återhämtning (not).

Och till sist snake ropes i 8 varv. Jisses vad repet vart tungt!!! Och tjockt så det var svårt att få grepp. Meningen är ju att man ska göra fina vågor med repet men mina blev mer som strandskvalp. Men kul, kul och kul var det. Ja jag vet jag är inte som andra barn :-)

Tyngsta repet någonsin!!!Första rundan - lite trixigt och mest bry att byxorna håller på att kasa ner :-)

Inte så djupa knäböj Jensen - det får du jobba på nästa gång...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass