Ordning på torpet

Nä nu känner jag mig av banan och vill jag ordning på torpet. Var nog en större urladdning med festen än jag trodde för både maken och jag är slut. Men idag är de sista spåren borta. Och vad händer när denna är trött jo maten blir lidande. Plus töjde nog ut magsäcken i helgen så hungrig på allt och inte the good stuff if you know what I mean...

Fast nu väljer jag att stoppa det i tid och inte skylla på jomen på fredag är det midsommar och om 3 veckor semester så då kan jag lika bra... Nä lika bra är lika med nu! Åter till planen så inte konsekvenserna blir för stora. Bra att jag har Itrim-möte imorgon med Therese som en extra boost. Mycket fundering på träning just nu också. Återkommer med dem imorgon...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass