Välkommen till Itrim Lund!

Igår var det dags för sista gruppträffen för "Bästa måndagsgruppen" denna terminen. Nu under sommaren så kommer det istället vara öppna träffar på torsdagar kl 17-18. Nästa torsdag tänkte jag gå för sen åker vi till Skottland så då missar jag 2 öppna träffar. Sen är jag tillbaka igen och kan göra Itrim Lund osäkert :-)

Jag var faktiskt också och tränade där innan träffen igår. Hade slängt ut frågan i fb-gruppen om någon ville hänga på men det slutade med att jag var där själv :-( Nåja jag kunde ju välja och vraka bland stationerna så jag körde inte cirkeln dvs byte var 30 sekund. Jag värmde istället upp 10 min på crosstrainern och sedan körde jag 50 reps på benstationerna och 100 reps på mage/överkropp.

Väldigt skönt då man enbart jobbar med sin kroppsvikt att köra fler reps så man tröttar ut musklerna. Benen vart trötta från i söndags och mina vader skriker idag... Men annars vart det skönt :-) Så det kommer jag nog ändå göra om fast jag i början på året inte alls vart intresserad. Där ser man även en bloggerska kan ändra sig...

Annars handlade gårdagens gruppträff om tankens kraft samt självförtroende resp självkänsla. Jag blandar alltid ihop de uttrycken och tror faktiskt jag aldrig kommer ha 100 % koll. Fast en väldigt bra diskussion trots att vi bara vart 5 deltagare plus coach Therese. Hmm vet inte om det är sommaren som lockar bort alla eller manfallet ur gruppen har satt igång. Ska bli intressant och se hur många vi är vid årets slut...

Gårdagens behållning för mig blev: 
  • Träning på Itrim funkar faktiskt om jag får göra på mitt sätt :-)
  • Jag har en annan tro på mig själv idag än vid årets början - jag vet att jag kan, jag har lyckats och jag kommer nå mitt mål!
  • Lägg inte energi på att förändra andra...
  • Klokhet från en av deltagarna när man bemöts utav trugande el åsikter: "tror du att jag har gått ner 25 kilo och betalar dyra pengar varje månad för att sedan trycka i mig en eller flera kakor"

Så här ser träningsrummet ut på Itrim. Och vet ni vad rockring är kul!

Entren

Lilla grupprummet där vi träffas och stöttar varandra

The Våg!

Omklädningsrummet för damerna - vet inte hur herrarnas ser ut :-)Gårdagens papper bl.a. Förändringspyramiden som jag tänkte kolla mer på i helgen

Fokusen under gruppträffen

Gruppövning där vi fick en lapp på ryggen och sedan skulle de andra skriva ett ord/en mening. Mina ord blev: Peppande, har en fantastisk karisma, full av energi, gillar ditt engagemang. Inte illa :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass